torsdag 20 december 2012

Gott och blandat , del V

Idag har det inte blivit något julpyntat mm trots att jag, om jag ville, skulle kunna fixa lite mer julstämning......men det är en dag imorgon med!!

Däremot har jag varit till Frissan....tänkte ta ett foto före och efter som många  gör innan de målar om sina möbler...men före vill jag bespara er och efter har jag inte lyckats fota. MEN jag är nöjd med mina färgade slingor och den nya graderade nacken. Det var väldigt länge sen jag hade så kort hår!

Frissan håller till ute på Eriksberg, vid Hotell 11 för er som känner stan....och så här vackert var det utanför på torget och utsikten in mot centrum.Förutom trevliga julkort så fick jag idag tidningen DRÖMHEM med posten. Gillar dessa sk bläddertidningar....fina bilder, lite tips mm som det brukar vara i den här typen av tidningar.

Idag fastnade jag för ett hem som jag egentligen INTE borde gilla men nu är det bara att erkänna. Jag blev så glad över alla dessa färger....

Testar en gång till med första bilden...Tycker det är fantastiskt, lila soffa, blå-turkos vägg och vilka kuddar!! Känns lite som om Tricia Guild varit inspirationskälla här. Vidare är det bilder på massor av blommor och jag bjuder er på "en enkel tulpan".Jag har nyss tittat på ett tv-program ,SVT2, som jag blev tipsad om och som jag tycker ni ska titta på .......vilket kvinnoöde! Programmet heter "Kvinnan i skogen" och hennes namn, hon dog 2010, var Edit.


Det finns varje dag något att vara synnerligen tacksam för och att livet för kvinnor blivit så mycket bättre än det var för faktiskt bara 50-70 år sen är jag glad över.....(finns naturligtvis alltid mer att göra det vet jag)

3 kommentarer:

 1. Andra försöket, åkte ur innan jag hann publicera
  jag tycker Blogger är konstigt ibland.Goggles med
  man får ju massor med meddelande under tiden man
  jobbar.Maj jag ser att vi haft samma smak i fråga
  om Edit. Vilken elak mamma hon hade,det fanns ju även de som tyckte om henne,men så det var förr,
  ja börjar att bli liknande nu för tiden med.
  har Du hamstrat något nu innan >Jordens undergång
  Det är ju Maja indianerna som satt i gång det.
  ha det så bra lilla Bloggvän
  kram/ Hajan

  SvaraRadera
 2. Hej Maj, och tack för din julhälsning!
  Såg också dokumentären i går om kvinnan i skogen.
  Sådana program berör en verkligen ! - Tänk så många olika levnadsöden det finns.
  -Tur att det finns dom som vill och är intresserade att uppmärksamma dessa människor,så att dom får en slags revansch.
  - Ha nu en trevlig jul och sköt om dej !
  Kram Anneli
  ( Här är gudagott att vara !)

  SvaraRadera
 3. Ja allt var inte bättre förr...
  Så kul att du blev nöjd med håret. Hade varit kul att se en bild ;)
  Vad vackert det var utanför hos frissan. Som ett julkort. Jag gillar visserligen snö på vintern men efter att ha snöat typ varje dag nästan den senaste tiden så är jag liiite trött på spaden ska erkännas ;)
  Tack för dina fina kommentarer hos mig!
  Kram kram

  SvaraRadera