onsdag 28 december 2011

Ny kamera inköpt......

Törs inte skriva att jag är ännu gladare.....ännu. Jag har köpt en ny kamera eftersom funktionen med att bara "ta en bild" är trasig på min gamla men konstigt nog kan jag ta "två-bilder" .......tyvärr är den funktionen borttagen på alla de nya kameror jag tittat på, men det är bara att acceptera. (därför måste jag nu ta 2 bilder fast jag egentligen inte vill ha den som inte är på kameran)
Vi har varit i tre affärer Elgiganten,NetOnNet och sist MediaMarkt och jag måste utse Media M till vinnare när det gäller både pris och kundbemötande.
I de två första affärerna sa personalen att de kunde  inget/eller väldigt lite om kameror, men att kamerorna de sålde var väldigt bra!! Otroligt......personalen där ska kunna lite om alla de produkter som säljs. Media M har en annan och VINNANDE strategi enligt min mening. Varje avdelnings personal är kunnig/specialist på just produkten de säljer. Trots att jag inte gillar piercing och avskavt nagellack så var tjejen otroligt duktig på kameror.....sa tom att om du inte får det att fungera så kom bara ner till mig igen så hjälper jag dig! Så vinner man kunder i konkurrens.
Nu står nya batteriet på laddning och imorgon är det dags för fotografering. Såååå spännande! Tydligen så ska zoomen på denna vara något särskilt bra så nu kan jag ta närbild på "dammråttorna"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar